Chiftelute de dovlecei la cuptor

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 20 Iul 2013 | 6329 vizualizari

 

By Mimmi!

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei mici
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei la cuptor:

Spalam dovleceii si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Presaram peste ei putina sare si ii lasam pana lasa apa, apoi ii scurgem bine, bine.

Peste dovlecei punem ouale, faina, pesmetul, sare si putin piper, usturoiul pisat si amestecam usor cu mana.

Formam mingiute pe care le aplatizam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei.

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute, pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim cu sos de iaurt cu usturoi sau sos tzatziki.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu branza telemea