Chiftelute cu verdeata

de izulika in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 5621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne amestec porc si vita
  • 2 lingurite delicat
  • 1 lingurita sare
  • 1 cartof mic fiert
  • 1 ou
  • 1 lingura cimbru
  • 1 vf lingurita piper
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 2-3 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata:

Se pune carnea intr-un bol mai mare dupa care se adauga, cartoful fiert si zdrobit,usturoiul pisat,cele 2 linguri cu faina,oul, foile la ceapa tocate marunt, patrunjelul 3 linguri, si marar la fel,sarea,piperul,cimbru si se framanta bine.

Amestecul rezultat se da la frigider timp de 30 de minute dupa care se ia cate o lingura din compozitie se da putin prin faina si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei la foc mic pentru a se patrunde si in interior.Se lasa la prajit pana capata culoarea maro.Se scot pe servetele absorbante si se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

13.06.2010, 15:48

foarte bune 5 furcu

izulika 1

13.06.2010, 22:50

ma bucur ca va plac bine v-am regasit

Laly 1

13.06.2010, 23:15

Izulika sper ca ai facut mai multe.In curand o sa se aglomereze aici.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc