Rulada de carne cu cartofi evantai

de AndreaE in Mancaruri cu carne, 5 Noi 2013 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata
  • 6 felii piept curcan
  • 6 felii pancetta
  • 1/2 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ardei
  • 1/4 dovlecel
  • Sare , piper , rozmarin
  • 1 kg cartofi
  • 100 gr ementaler
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu cartofi evantai:

Se toaca marunt legumele si impreuna cu carnea tocata sarata si piperata se prajesc. Se bate pieptul de curcan . Se ia o felie , in mijloc se pune o lingura jumate de carne tocata , se ruleaza , apoi roata se pune o felie de pancetta si se leaga cu ata.  Astfel facuta toata carnea se aseaza in tava , se presara inca un pic de sare si piper si se pune rozmarin. Se acopera cu folie si se da la cuptor incins la 190 grade cam 1 ora, apoi se da jos folia si se mai lasa pana se rumenesc bine.

Cartofii se curata , se taie felii ca un evantai , se sareaza si se da la cuptor. Cand sunt prajiti intre felii se pune ementaler.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Rulada umpluta cu carnati