Chiftelute cu verdeata

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 4603 vizualizari

 

am vrut sa schimb gustul chiftelutelor vesnic pregatite cu usturoi ,au iesit foarte gustoase .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc
  • 500gr carne tocata vita
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • seminte susan
  • ulei
  • 1 virf cutit bicarbonat sodiu
  • zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata:

Verdeturile si ceapa se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata , sare si piper .

Se amesteca bine , la sfarsit se pune bicarbonatul stins cu zeama de lamaie .

Se formeaza din compozitie bilute care se prajesc in ulei incins .

Pentru diversitate , jumatate din chiftelute le-am dat prin susan dupa care le-am pus la prajit .

Se scot pe un servet  de hartie care va absoarbe surplusul de ulei .

TIPS-URI

1

bicarbonatul stins cu zeama de lamaie va lega compozitia si chiftelele vor fi mai pufoase .

2

doar  din greseli inveti , ardeiul , ceapa si verdeturile trebuiau date prin masina de tocat sau maruntite cu robotul , compozitia ar fi fost mai omogena .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de ceapă roşie a la Nicole