CHIFTELUTE CU AMESTEC DE CARNE SI LEGUME

de Merisor in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2012 | 43644 vizualizari

 

Eu fac chiftelutele jumatate din carne si jumatate din legume, fara faina, paine sau pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 1/2Kg carne amestec(vita+porc)
  • 2 cepe medii
  • 4 cartofi medii
  • 4 morcovi
  • 5-6 catei de usturoi
  • piper macinat
  • delikat
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFTELUTE CU AMESTEC DE CARNE SI LEGUME:

Se trece ceapa si usturoiul prin masina de tocat si se amesteca cu carnea tocata. Morcovul si cartoful se dau pe razatoare sau prin masina de tocat, se scurg bine de zeama si se amesteca cu carnea si ceapa. Se toaca patrunjelul marunt se pun si restul de ingrediente si se incorporeaza si cele doua oua.

Se formeaza bilute de marimea unei nuci(putin mai mari) care se prajesc in ulei.

 Noi le servim ca aperitv cu mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE CU AMESTEC DE CARNE SI LEGUME" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (25)

Pushaa 1

17.01.2014, 15:05

- Andreea - 1

17.01.2014, 17:17

Ce frumos sunt rumenite

ryta 1

19.01.2014, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate cu piure de cartofi