Din ciclul ,, imic nu se pierde, totul se transforma'
Mereu ma pregatesc cu prea multa materie prima in preajma zilelor cu musafiri. Mereu ramne cate ceva de la masa din ajun. De data aceasta am avut la dispozitie material pentru chiftele [ ce l-am pus la congelat cand am facut carnati de casa ] si legume mexicane sotate. Trebuia sa incropesc rapid ,,ceva'' de pus la pachet pentru lucrul la gradina. Chiftelele ce au rezultat au fost un deliciu. Colegul cumnatului ce ne-a ajutat repeta mereu ,, Nu stiu ce ati pus in ele, dar sunt extraordinar de bune''. Cu siguranta ca voi mai prepara cu imbunatatiri :D
Pofta Buna !!!
1
Reteta s-a conturat din mers si poate fi ajustata. Am incercat sa prajesc chiftelele,dar parca erau prea uscate in exterior si prea uleioase.
2
M-am grabit si aspectul poate fi imbunatatit.
3
Cu proxima ocazie, voi pune in compozitie parmezan sau cascaval razuit, sa vad daca imbunatatesc prezentarea.
4
Am folosit compozitie de la carnatul de casa. Se poate folosi carne amestec si condimentata dupa bunul plac.
5
Sunt multumita ca am obtinut un aliment gustos care are o compozitie in echilibru cu legume.