Chiftele marinate la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4662 vizualizari

 

Inspirat de Oana.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 felii paine
  • marar
  • condiment pentru chiftele
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • PENTRU SOS:
  • 500 ml rosii pasate
  • 100 ml apa
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura otet balsamic
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate la slow cooker Crock-Pot:

Se amesteca carnea tocata cu ceapa data pe razatoare, oul, painea inmuiata si stoarsa, mararul si condimentele.

Se formeaza chiftelele cu mainile umezite.

Pentru sos se amesteca intr-un castron ceapa tocata, usturoiul taiat feliute, rosiile pasate, apa, otetul balsamic, condimentele si o lingurita de zahar.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pune uleiul si chiftelele.

Deasupra se toarna sosul.

Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.

La final se poate presara patrunjel tocat.

Se serveste cald.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot