Musaca taraneasca

de MIMI in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2009 | 27408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR CASCAVAL
  • 6 CARTOFI POTRIVITI
  • 300 GR KAIZER
  • 300 ML LAPTE
  • 300 TELEMEA DE VACA
  • 3 CARNACIORI SEMIAFUMATI
  • 4 OUA
  • 50 GR DE UNT
  • 1 LEG.MARAR VERDE
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca taraneasca:

Se fierb putin cartofi in coaja dupa care se curata si se taie rondele.Separat se sfarama telemeau care se amesteca cu o parte din cascaval,cele 4 oua si legatura de marar verde tocat fin.Se taie cubulete kaizerul si carnaciorii.Se unge tava cu unt dupa care se pune un rand de cartofi se pune o parte din compozitia de mai sus ,adaugam kaizerul si carnaciorii,si repetam operatia inca o data.La sfrasit se pune laptele si se baga la cuptor pt circa 35 minute.Cand este aproape gata se pune cascavalul ramas si se mai lasa 5 minute .Se servete calda si cu un pahar de vin alb rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si carne de vita