Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan

de Bya Ralu in Porc, 28 Apr 2016 | 4568 vizualizari

 

O combinatie cu ce ai in frigider :)) dar foarte buna combinatia :) mie mi-a placut

 

INGREDIENTE

  • 330 g carne tocata porc+vita
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa rosie
  • vegeta/piper
  • Pentru sos:
  • 1/2 conserva mazare
  • 1/2 ceapa alba
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 linguri parmezan ras
  • peperoncino/piper
  • marar uscat
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan:

Pentru chiftele:

Amestecam carnea cu morcovul dat pe razatoarea mare si ceapa taiata marunt, vegeta si piper.

Cu palmele umede formam chiftelele, se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt, cu ulei de masline si putin unt,adaugam si mazarea scursa de zeama, punem apa cat sa acopere si lasam cateva minute sa fiarba.

Se pune smantana subtiata cu apa, parmezanul si condimentele.

Se pun chiftelele in sos, se lasa cateva minute pe ambele parti,iar cand sosul scade putin si se ingroasa se ia de pe foc,se presara putin marar uscat.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc