Chiftele delicate

de MotanLaOale in , 24 Iun 2018 | 2880 vizualizari

 

Am facut niste chiftele minunate folosind condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 3 felii paine
  • 2 oua
  • Condimente pentru chiftele Delicat
  • Amestec de ierburi si marar Delicat
  • Chili Delicat
  • Piper negru boabe, macinat Delicat
  • sare
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele delicate:

Painea se imoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie.

 Intr-un castron se amesteca carnea, painea cu cele 2 oua.

Se pun condimentele si sare dupa gust si se amesteca bine.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile infainate se formeaza chiftelele mai mici.

Chiftelele se prajesc in ulei incins pe ambele parti la foc potrivit.

Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta.

Chiftelele sunt bune calde sau reci, simple cu mustar, sau cu garnitura si muraturi.

Noi am servit chiftele cu paine calda si castraveti murati de vara.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele delicate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă