Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2015 | 5761 vizualizari

 

Bune, de efect, satioase, ce sa mai zic, imi plac mult in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve ton in ulei de masline
  • 1 conserva porumb dulce
  • 8 oua de prepelita
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri pesmet
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita:

Amestecam intr-un bol boabele de porumb bine scurse de lichid, fileul de ton scurs, dar usor uns si stropit cu zeama de lamaie, ceapa rosie taiata solzisori si ouale de prepelita.

Presaram peste acest amestec cate un praf de piper si unul de boia, apoi omogenizam adaugand treptat si pesmetul.

Formam din aceasta compozitie niste sfere cat o nuca pe care le asezam in forme de briose si le coacem pentru 20-25 de minute la 180 de grade.

Le servim calde sau reci, stropite cu zeama lamaie.

Sunt tare bune si de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ton