Chiftele de pui

de Bya Ralu in Pui, 22 Dec 2015 | 3707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • marar
  • vegeta/piper/boia dulce
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa si mararul tocate marunt.

Se pune oul si putina faina cat sa se lege putin compozitia.

Cu mana umeda se formeaza chiftele care se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]