Chiftele cu mazare

de aura78 in Mancaruri cu carne, 5 Mar 2014 | 9128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapa
  • -500 g mazare congelata
  • -1/2 pahar de pasta de rosii
  • -600 g carne tocata mixta ( vita +porc)
  • -o felie de paine inmuiata un lapte
  • - 1 ou
  • -sare si piper dupa gust
  • -100 g branza parmigiano reggiano ras
  • -putina nucsoara ( optional )
  • -putin vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu mazare:

Intr-un castron pune carnea ,painea inmuiata in lapte,oul ,branza ,sare si piper si nucsoara daca doresti.Amesteca totul bine si formeaza chiftelute (de marimea bilutelor de ping pong ).Trecele prin faina.

Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei de masline.Adauga chiftelutele si putin vin alb .Cand vinul sa evaporat adauga mazarea ,pasta de rosii si un pahar sau 2  de apa.Lasa totul la fiert la foc moderat ,pana cand vezi ca mazarea este facuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:35

laura_n 1

07.03.2014, 14:47

tre sa incerc si eu cu chiftelute

aura78 1

08.03.2014, 15:29

Multumesc .Este delicios ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu copanele de pui