Chiftele cu dovleac si branza

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 4211 vizualizari

 

Si daca tot m-am apucat de chiftele, mi-am zis sa folosesc si dovlecii din frigider, asa ca va mai propun o varianta, de data asta cu dovleci, vinete si branza.

 

INGREDIENTE

  • 200 g vinete
  • 300 g dovlecei
  • 150 g branza (eu am pus cas de oaie si burduf, dar puteti pune ce aveti prin frigider)
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 70 ml lapte
  • usturoi
  • sare, piper alb
  • coriandru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu dovleac si branza:

Am dat pe razatoare branza, dovleceii, vanata si usturoiul. Am batut ouale, am adaugat laptele si faina apoi am omogenizat bine. Am adaugat dovlecii si vanata. La sfarsit am adaugat branza si am potrivit de sare si piper. Am pus cu lingura compozitie in tigaie si am prajit pe ambele parti.   Alaturi am facut un sos simplu din iaurt, smantana, marar verde si usturoi.

TIPS-URI

1

Intotdeuna scot chiftelele pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovleac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor