Paine cu usturoi si patrunjel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 12058 vizualizari

 

Exista paine cu usturoi congelata si mereu cumparam,e drept e mult mai scumpa, pana am zis dar cum ar fi sa incerc sa fac eu acasa. Merita e grozav de buna si au papat si piticii

 

INGREDIENTE

  • 3 baghete de franzela
  • 1 pachet de unt 250g
  • 1 lingurita praf de usutroi
  • 4-5 dinti de usutroi
  • patrunjel verde tocat
  • folie de aluminiu
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi si patrunjel:

Se taie franzeluta feliute ,dar nu chiar pana jos de tot

Untul se omogenizeaza bine cu praful de usutroi ,patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat foarte marunt pana devine cremos

Se ung feliutele de paine cu crema de unt ,se infoliaza bine in folia de aluminiu se da tava la cuptor 10 minute la 180 grade, dupa care inca 10 minute si se intorc iar apoi 5 minute cu folia desfacuta pentru  a se rumeni putin.

Merg perefct la un aperitiv pa langa alte gustarele

Este grozav de buna, papi si nu te mai opresti

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasolica facaluita