Chiftele

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 250 g carne de porc
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjle uscat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Tocam carnea iar feliile de paine le punem la inmuiat in apa.

Intr-un bol punem carnea tocata, oul, painea scursa bine, putin patrunjel uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.

Cu mainile ude formam bile, pe care le aplatizam si apoi le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei.

Le lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarcem si pe cealalta.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi le-am servit cu sos de rosii cu putin busuioc si ardei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc la cuptor