Chifletute cu sos de rosii

de pana_luminita in Vita, 4 Noi 2009 | 3097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • compozitia pentru chiftelute :
  • carne vita 700 gr
  • ceapa
  • usturoi
  • miezul de la o felie de paine
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • pentru sos :
  • ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  •  3 linguri tomate
  • busuioc
  • 1 lingura de zahar
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifletute cu sos de rosii:

sosul : se caleste ceapa , dupa ce prinde o culoare aurie se toarna 250 ml apa se lasa sa fiarba pana ce ceapa se topeste . Adaugam cele 3 linguri de tomate , sare , piper dupa gust , busuioc , iar la final lingura de zahar si usturoiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifletute cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos marinat cu chiftelute si ciuperci