Chicken liver with onion

de Sidy in Pui, 31 Iul 2010 | 4237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 2-3 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 70 g vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken liver with onion:

Ceapa se curata si se taie marunt.Rosia si ardeiul le taiem de asemenea marunt si le calim impreuna cu ceapa in putin ulei.
 Ficateii ii curatim bine apoi ii taiem in felii mai mici dupa care ii adaugam peste ceapa si legumele calite. Asezonam cu piper si adaugam vinul.
Lasam sa fiarba la foc mic pina se evapora vinul, cam 20 minute.
Patrunjelul verde tocat si sarea le adaugam la sfarsit.
Servim ficateii cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta....
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken liver with onion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui marinat in suc de portocale