Aripioare la cuptor si cartofi stelute

de corina241 in Pui, 26 Noi 2010 | 6421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-9 aripi de pui
  • 4-5 cartofi de marime potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 cubulet de unt
  • crengute de cimbru
  • sare
  • piper
  • orice condimente doriti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor si cartofi stelute:

 Pregatim un vas care poate fi introdus in cuptor(yena,ceramic,etc.) si-l ungem cu unt.

Luam aripioarele ,le spalam si le asezam in vasul de ceramica.

Cartofii ii spalam,ii curatam de coaja si incercam sa le facem mici crestaruri adanci prin care sa formam o stea.Ii asezam usor printre bucatile de carne,impreuna cu morcovii taiati pe rondele in diagonala.

Condimentam dupa cum dorim,punem crengutele de cimbru si boabele de piper,adaugam o cana de apa,apoi introducem vasul la cuptor(incins la 180°)pentru 40 minute sau pana cand carnea s-a rumenit si cartofii sunt bine facuti.

Servim cu salata,muraturi,etc.;eu am ales vinetele si ardeii copti in saramura de usturoi;)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor si cartofi stelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor