Un desert pregatit exclusiv in blenderul Oster, fara pregatire termica in prealabil, este tot ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti un dulce rapid, dar totodata ireprosabil din punctul de vedere al gustului. Ridicat la rang de excelenta datorita blenderului Oster, cheesecake-ul rece poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi.
Lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta.
Schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore.
Lasati gelatina la hidratat in laptele de soia pentru 10 min.
Zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul.
Tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu pereti detasabili.
Amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava.
Umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform.
Incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute.
Scoateti si lasati la racit.
Spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul
Incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele.
Adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome
Mixati pana obtineti o compozitie omogena.
Taiati capsunile pe jumatate.
Adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort.
Turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore.
Serviti cu topping de fructe.
Pofta buna!