Desert cheesecake cu unt de arahide

de xana in Dulciuri, 16 Oct 2017 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de biscuiti putin dulci
  • 120 gr margarina sau unt
  • 3 linguri topping lichid de ciocolata
  • 250 gr crema de branza
  • 120 gr zahar
  • 2 linguri pline de unt de arahide
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 5 gr gelatina foi
  • ciocolata pentru decor(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu unt de arahide:

Macinam biscuitii si adaugam margarina sau untul topit si topping-ul de ciocolata. Amestecam si asezam preparatul intr-o forma rotunda cu fundul detasabil. Apasam bine in asa fel incat sa nu ramana gauri, apoi se da la frigider.

Frisca si zaharul se pun pe foc pana dau in clocot. Dam deoparte si hidratam foile de gelatina intr-un castron cu apa pana se inmoaie.

Intre timp, frisca s-a mai racorit si se poate adauga gelatina apoi se amesteca bine.

Separat mixam crema de branza cu untul de arahide, le adaugam amestecului de frisca si omogenizam. Turnam totul peste baza de biscuiti si dam la frigider pentru cateva ore.

 Am decorat cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide aurii