Cheesecake cu banane( fara coacere)

de nadina73 in Dulciuri, 30 Noi 2010 | 17013 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva dulce,nimic mai simplu in 15-20 minute totul e gata.poftiti la masa. Pt ca tortul lui Dragos-Andrei s-a spulberat rapid trebuia sa fac ceva si rapid si bun ,asa ca iata rezultatul

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 250 g biscuiti
  • 2 linguri cacao
  • 150 g unt
  • 1 lingura scortisoara

Crema:

  • 500 frisca
  •  500 g branza de vaci
  • 120 ml lapte
  • 2 plicuri  gelatina praf
  • 2 plicuri budinca vanilie
  • 100 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri intaritor de frisca
  • 2 banane coapte bine-optional

Decor:

  • gel(nu gem) de capsuni
  • alune macinate,fulgi de ciocolata............
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu banane( fara coacere):

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,cacaua si scortisoara.

Se pune compozitia cu biscuiti  intr-o tava cu pereti detasabili.

Crema:

Se mixeaza bine branza cu laptele,vanilia, pana se omogenizeaza bine dupa care se pun prafurile de budinca si bananele, se mixeaza in continuare 3-4  minute.

Se bate bine frisca cu zaharul si intaritorul de frisca.

Se amesteca frisca batuta cu crema de branza  se pune praful de gelatina care in prealabil a fost hidratat in 50 ml apa rece, apoi diluat pe baie de abur si racit,  si se amesteca cu o paleta cu miscari circulare.

Se pune compozitia cu frisca peste blatul de biscuiti in tava,se da la rece pentru 2-3 ore

Se orneaza cu bombonele ,ciocolata,alune,eu insa am pus gel de capsuni.

pofta buna

PS:Sincer ,data viitoare nu am sa mai pun banane,deoarece se oxideaza foarte repede si isi schimba culoare tortul,se poate si fara sau cu alte fructe.Eu insa am ascultat de piticutzu  de Rares care a zis "mama pune banane nu kiwi"oricum a fost foarte bun si s-a papat rapid si acesta

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu banane( fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mioritza_2oo6 1

15.10.2011, 21:53

praful de budinca se pune asa cum e?
sau nu am intes eu?

nadina73 1

16.10.2011, 23:54

Mioritza ,da se pune prafu de budinca asa cum e din plic

nadina73 1

16.10.2011, 23:57

Sau si mai bun e daca inlocuiesti prafu de budinca cu crema"OLE DE VANILIE" e minunat,incearcal

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara