Reteta luata de la Crisulina (Cris 2711). Foarte bun si pufos.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare.
Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intareste.
Se mixeaza galbenusurile cu cate o lingura de ulei ca la maioneza.
Se adauga peste albusurile batute si se amesteca usor cu o spatula.
Se adauga si faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula de jos in sus.
Se imparte compozitia in doua si in una se pune cacaoa.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune in tava compozitia alba si deasupra compozitia cu cacao.
Se presara pe deasupra putin zahar. (Eu am uitat si am pus putin zahar cand l-am verificat in cuptor).
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute.
Se face testul cu scobitoarea.
Se scoate din tava si se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste.
Pofta Buna!