Chec de griş

de Gouda in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 7015 vizualizari

 

Chec de origine rusă cu mac.

 

INGREDIENTE

  • 250 g griş
  • 200 ml lapte 2,5 %
  • 200 g zahăr
  • 2 ouă
  • 0,5 lingură bicarbonat de sodiu stins
  • 200 g făină
  • 120 g mac
  • ulei pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de griş:

  Grişul se amestecă cu laptele şi se lasă pe 1 oră.

  Ouăle se bat cu zahăr, apoi se adugă grişul înmuiat, se amestecă bine.

  Apoi se introduce făina, bicarbonatul de sodiu stins, macul şi se amestecă bime. Se unge forma de copt cu ulei, se toarnă compoziţia şi direct pleacă la copt pe 45-50 minute.

  Poooftă mare la dulce!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de griş" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Ina 1

06.02.2013, 17:36

la multi ani!

Lau 1

06.02.2013, 21:12

la multi ani

miki_a 1

06.02.2016, 10:51

La multi ani!!!! Aniversare frumoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu oua de prepelita