Chec After Eight...un desert senzational, va invit cu drag! Un chec minunat, dens, umed, o explozie de menta si ciocolata pe cerul gurii! Va las cateva felii pentru maine la cafea!
Ca la bucatarasi acasa!
Topim untul intr-un vas, la foc mic, cat este fierbinte, adaugam laptele, apoi imediat 8 ciocolatele after eight, amestecam sa se omogenizeze, fara insa a insista foarte mult.
Mixam ouale cu praful de sare , cu zaharul si vanilia timp de 5 minute pana obtinem o bezea, adaugam usor, compozitia de lapte, apoi cacaua, mixam in continuare, iar la final, punem faina si praful de copt, amestecam.
Tapetam o forma de chec cu pergament, adaugam aluatul, punem restul de ciocolatele din loc in loc( vezi imaginile).
Coacem checul la cuptorul preincalzit la 170 de grade C, timp de o ora. Il scoatem din forma numai dupa ce s-a racit complet.
Feliati checul si bucurati-va de un gust delicios!