Chec cu ricotta si dulceata de struguri

de Lau in Prajituri, 4 Noi 2011 | 5875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g albusuri
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 50 g unt topit
  • coaja rasa de portocala
  • esenta de portocale
  • 5 linguri de riccotta
  • 1 lingura dulceata
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ricotta si dulceata de struguri:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare. Adaugam faina in ploaie, omogenizam cu o lingura, amestecand din jos in sus. Adaugam esenta, untul topit, coaja si omogenizam. Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina.

Amestecam ricotta cu dulceata, zahar dupa gust. Turnam peste chec si cu o furculita amestecam putin. Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ricotta si dulceata de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

danakarin 1

07.11.2011, 07:51

medi, hai sa bem cafeaua impreuna, macar virtual, ca eu sunt singura acasa .

Lau 1

07.11.2011, 10:43

multumesc

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri