O reţetă rapidă și de post.Un piculeț cam dulce pentru mine dar foarte bun.
Am pregatit mai ȋntȃi caramelul.
Am topit margarina,am pus zaharul si am lasat sa se caramelizeze puțin.Doar pȃna capata o culoare usor maronie.Am pus merele cubulete si o lingura de lapte de soia.
Am lasat pȃna s-a topit caramelul si s-au ȋnmuiat puțin merele.
Am lasat la racit.
Am mixat zaharul cu laptele de soia si uleiul.Am adaugat faina amestecata cu sarea si praful de copt,apoi aromele.
Am luat o parte din compozitie si am amestecat-o cu cacaua.
Intr-o tava tapetata,am pus alternativ compozitie alba,cu cacao si mere caramelizate .
Deasupra am amestecat putin cele doua compozitii cu o furculita.
Am pus la cuptor pentru 45 de minute,dar e util de verificat cu o scobitoare cȃnd este copt.