Atac si Croaziera.
Pt cei ce inca sunt in Atac o portie de chec adica jumatate contine 2 linguri de tarate.
Se cerne taratele de ovaz. Apoi se amesteca cu praful de copt si amidonul.
Albusurile se bat spuma tare.
Galbenusurile le mixam cu indulcitorul praf si esentele plus coaja, peste care se adauga laptele, iar apoi amestecul de tarate.
Peste compozitia de galbenusuri se amesteca albusurile spume si se amesteca cu miscari usoare de sus in jos. compozitia trebuie sa rezulte densa exact ca si checul traditional.
Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se aseaza compozitia peste care am adaugat o mana de goji si am amestecat cu o furculita si se da la cuptor preincalzit pt 40 min.
1
Eu am folost o tava de chec lunga dar ca sa creasca mai pufos e bine sa folosim o tava in lungime, nu ma plang dar putea sa creasca mai bine :))))