Crumble de piersici

de xana in Prajituri, 18 Aug 2013 | 5652 vizualizari

 

Au iesit 2 portii...2 portii pe care le-am mancat doar eu :D

 

INGREDIENTE

  • 2 piersici
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • Crumble:
  • 6 linguri fulgi de ovaz
  • 5 linguri zahar tos
  • 1 lingura zahar brun
  • 3 linguri pline margarina
  • scortisoara
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble de piersici:

Ingredientele pentru crumble se pun intr-un bol si se amesteca bine cu degetele pana le omogenizam. 

Piersicile taiate felii se imbraca bine in zahar, amidon, vanilie, zeama de lamaie si praful de sare.

Asezam piersicile ca sa acopere fundul unei tavi si presuram deasupra preparatul anterior, cat mai uniform.

Dam la cuptor pentru cca 25 de minute, la 200ºC sau pana se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (23)

xana 1

19.08.2013, 22:54

S-ar traduce `firmituri`, e crusta care `imbraca` piersicile

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:46

xana 1

20.08.2013, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si mascarpone