Inspirat de Oana. A iesit foarte bun.
Ardeiul capia se curata si se toaca cubulete.
Maslinele se taie rondele.
Ceapa se curata si se taie rondele fine.
Cascavalul se da pe razatoarea mare.
Se amesteca ouale intregi cu smantana, uleiul si faina cu praful de copt.
Se adauga porumbul, ardeiul capia, ceapa, maslinele, baconul si cascavalul.
Se condimenteaza cu sare si oregano.
Compozitia se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot tapetat cu hartie de copt.
Se pune capacul si se seteaza modul High pentru 2 ore.
Dupa o ora se presara seminte de floarea soarelui si se pune prosop absorbant sub capac sa absoarba aburul.
Dupa 2 ore eu l-am bagat la cuptor 15 minute sa prinda culoare.
Se scoate cu grije din vas si se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste. Este bun cu ketchup.
Pofta Buna!