Eu nu ma dau in vant dupa carnea de vita, dar imi place tare mult ciorba, mai ales cu bucati de costita sau oase tubulare cu maduva. Azi am avut bucati din sira de la vitel si am zis sa fac o ciorbita la crock-pot .
Mai intai am taiat sira in bucati mai mici, le-am spalat, am pus apa in vasul slow cookerului Crock Pot, am adaugat bucatile de vitel si putina sare, am setat functia higt, am asezat capacul si am lasat sa fiarba cca 2,5 ore. Intre timp mi-am pregatit legumele, le-am spalat si le-am taiat cubulete- morcovul, pastranacul, telina si ardeii, marunt- frunzele de ceapa verde si ceapa rosie. Dupa ce carnea de vitel a fiert, am scos carnea, am strecurat zeama ca sa elimin impuritatile lasate de spuma formata. Dupa ce am strecurat zeama, am spalat vasul crock-pot-ului, am pus zeama strecurata, am adaugat legumele, orezul, am mai adaugat un pic de sare si am lasat sa fiarba cca 1,5 ore, la final am adaugat bucatile de vitel, am acrit cu bulion de zarzare, am batut un ou si am adaugat leustean tocat.