Chec aperitiv cu oua

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2011 | 120263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 oua fierte tari
  • 300g branza telemea
  • 300g parizer
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 1 ardei capia rosu
  • 50g masline fara samburi
  • 1 legatura marar
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu oua:

Ouale se bat ca pentru omleta dupa care se adauga smantana, faina, branza si piperul mixand bine bine.

Se adauga si parizerul tocat marunt, maslinele taiate, o parte din ardeiul tocat si mararul tocat marunt si se amesteca cu bine cu lingura.

Sare nu a fost nevoie sa pun a fost branza sarata.

Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din compozitie, se pun ouale fierte taiate jumatati si ardeiul rosu ramas si se toarna deasupra restul compozitiei.

Se introduce in cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se scoate din tava si se taie numai complet RECE. (daca nu patiti ca mine, se destrama)

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval