Tarta sarata cu conopida si dovleac

de aziz in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 4009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva buchetele de conopida
  • un dovlecel
  • jumatate de ceapa
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval taiat cubulete sau cascaval ras 
  • o lingura amidon
  • o lingura mac
  • patrunjel verde
  • sare piper chilli nucusoara o lingurita supa instant
  • Aluatul pentru tarta:
  • 200 gr branza branza sarata sau crema de branza lasata la scurs in tifon,
  • 100 gr unt la temperatura camerei,
  • 300-400 gr faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu conopida si dovleac:

Aluatul dupa pregatire se tine la frigider cel putin jumatate de ora.

Scoatem intindem foaie punem in tava pentru tarta intepam cu furculita si dam iar la frigider 10 minute.

Prajm ceapa pestisori, buchetelele de conopida si dovlecelul felii. Se bat ouale spuma se amesteca cu amidonul, cascavalul sau branza sarata se condimenteaza si se pun in tava peste legumele prajite asezate in straturi peste aluat. Dam la cuptor 170 grade pana se rumeneste frumos. Eu am decupat cateva inimioare din acelasi aluat pe care le-am uns cu ou si le-am dat prin mac asa de decor.

Pofta buna!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu conopida si dovleac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta cu dovleac si crema de branza