Chec aperitiv cu gust de pizza

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 17449 vizualizari

 

Un chec ce se face rapid, cu ingrediente destul de putine, dar cu un gust bun bun. Potrivit pentru pachetelul de la servici, la o gustare intre prieteni, dar si ca aperitiv pe o masa de Sarbatoare, cum ar fi Pastele sau Craciunul.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava mare:
  • - 200 g salam de sunca taranesc
  • - 200 g parizer
  • - 7 oua
  • - 50 g unt
  • - 50 g ulei de floarea soarelui
  • - 5 linguri faina
  • - 300 g. cascaval
  • - sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu gust de pizza:

Se bat albusurile spuma cu sare. Se adauga galbenusurile frecate in prealabil cu uleiul si untul topit. Amestecam usor apoi, adaugam piper dupa gust, cascavalul ras sau taiat marunt, faina si mezelurile taiate bucatele. Turnam compozitia intr-o tava si coacem la 180 grade, aproximativ 20-25 de minute.

Rece, se taie in forma dorita: patratele, dreptunghiuri, inimioare..:))) etc.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu gust de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele