Ceafa de porc la cuptor cu cartofi natur

de Constelatialeu in Porc, 1 Feb 2013 | 8559 vizualizari

 

Ce sa ma codesc si invartesc,sunt carnivora si cea mai buna leguma,pentru o leoaica,e porcu`....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ceafa de porc
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 1/2 kg cartofi
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu cartofi natur:

Bucata de ceafa o spalam o intepam din loc in loc si infigem catei de usturoi in ea. Uleiul de masline il amestecam cu sare piper si paharul de vin si ''imbracam'' ceafa de porc in amestecul asta. Punem intr-un vas termorezistem bucata de ceafa, turnam acel amestec lichid peste ea si o dam la cuptor la foc moderat sa se patrunde bine. Din cand in cand o intoarcem de pe o parte pe alta si daca este nevoie, adaugam o cescuta cu apa. Lasam sa se rumeneasca bine

Cartofii ii curatam de coaja ii spalam si ii taiem cuburi potrivite, ii fiebem in apa cu sare. Cand sunt gata ii punem langa friptura cu bucatele de unt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu miere si mustar