Ceafa de porc la cuptor

de roxana_simona in Porc, 15 Feb 2016 | 12546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de ceafa de porc
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Carnea se condimenteaza ,se pune intr-un castron,se stropeste cu ulei de masline si se pune vinul rosu.Se acopera si se lasa la marinat,la frigider pentru 12-24 ore.

Intr-o tava punem bucatiile de carne,punem si sosul de la marinada si putina apa.

Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit pentru circa 90 minute,intre timp se intorc si pe partea cealalta.

Carnea devine foarte frageda dupa 90 minute.

Se serveste cu garnitura de legume,cartofi fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita