Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600

de Bya Ralu in Porc, 29 Apr 2014 | 4337 vizualizari

 

Am pregatit o reteta speciala, pt reteta nr 600 :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ceafa de porc
  • cateva frunze de leurda
  • 1 mana de nuci
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir,piper alb
  • condimente italienesti pentru cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600:

Ceafa de porc se pune la marinat cu toate condimentele,uleiul de masline si vinul alb,se lasa 1 zi la marinat in frigider.

Frunzele de leurda,,impreuna cu nuciile se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine pana se maruntesc.

Se pune cateva linguri din compozitia mixata pe o folie de aluminiu,se aseaza carnea deasupra,si repetam procedura,carnea trebuie sa fie acoperita pe ambele parti cu leurda si nuci.

Se inchide folia se pune intr-o tava impreuna cu sosul format de la carnea marinata,putina apa si se da la cuptor pentru circa 1 ora,se scoate din folie si se da iar la cuptor pentru inca 1 ora.

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi sau de orez

2

Carnea nu trebuie sa fie arsa,nu trebuie sa fie nici in sange,dar poate avea o culoare usor rozalie,e foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura marinata pe pat de sos rece din praz