Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras

de Caty in Porc, 15 Iun 2022 | 6484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ceafa de porc. 600g
  • Ceapa roșie. 250g
  • Ardei gras roșu 2 buc
  • Oțet balsamic. 1lingura
  • Ulei. 50g
  • Miere de albine. 1lingurita
  • Sare după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras:

Ceafa de porc se taie bucăți care se rumenesc pe toate părțile in uleiul fierbinte, menținând focul iute.
Dopa ce se rumenesc bucățile de ceafa, se scot cu o paleta pe o farfurie și se țin acoperite.
In același ulei se pune ceapa roșie tăiată peștișori și ardeiul tăiat fâșii. Se călesc împreună până ce legumele se înmoaie.
Adăugăm carnea peste legume, oțetul balsamic, mierea, sare după gust și le mai ținem pe foc mic inca 5 minute. Adăugăm 2-3 linguri apa ca sa nu ardem legumele și pentru a se forma un sosulet.
Eu am mai vrut niste legume și am făcut rapid și un sote de legume mexicane cu fasole boabe, ongelate. S-a combinat foarte bine cu cărnița.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc la grătar pe pat de legume verzi, cu morcovi și roșii