Friptura de porc aromata

de Alexandra Burz in Porc, 24 Ian 2016 | 2945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 ceapa mare
  • Cimbru
  • Maghiran
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Boia de ardei
  • 250 ml vin alb demisec
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata:

  • Spalam bine carnea si o transam.
  • Intr-o tava de yena punem putin ulei, condimentam si punem un strat de ceapa taiata julien.
  • Asezam deasupra carnea, condimentam si punem vinul si putina apa.
  • Acoperim cu folie si dam la cuptor pt 60 minute.
  • Scoatem, indepartam folia si mai lasam la rumenit 15 minute.
  • Servim calda cu piure si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata de porc