Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita

de Sim0na in Porc, 21 Aug 2012 | 6139 vizualizari

 

Inspiratie: http://www.divainbucatarie.ro/cotlet-de-porc-aromat-in-bere/

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne porc – ceafa
  • ½ lingurtita miere
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita cimbru
  • ½ lingurita busuioc
  • 1 ceasca bere
  • 5 linguri ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 varza
  • ulei ptr calit
  • suc de rosii
  • cateva fire marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita:

Am amestecat mierea cu mustarul si am uns bucatile de carne. Am adaugat peste carne busuiocul uscat, cimbrul, piperul si uleiul de masline. Am amestecat binesi am pus carnea intr-un vas de yena. Am adaugat cateii de usturoi taiati bucati, apoi am turnat berea. Am acoperit vasul cu o folie alimentara si am dat la foc potrivit, pentru 30 minute. Am scos folia si am mai lasat inca 1 ora.

Am servit alaturi de varza noua calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ceafa lu`porcu la cuptor