Cartofi taranesti cu pui

de ralu_ca in Pui, 9 Mar 2014 | 12437 vizualizari

 

usor si rapid !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 4 cepe
  • 3 linguri ulei masline
  • 50 ml vin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu pui:

Cartofii i-am pun la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei, i-am scurs de apa, i-am trecut pe sub un jet de apa rece si i-am lasat sa se raceasca, apoi i-am curatat de coaja si i-am taiat felii. Intr-o tigaie am adaugat putin ulei si cand s-a incins am adaugat ceapa tocata, am lasat sa se caleasca putin dupa care adaugam si ceapa verde tocata, piper, boia, cimbru si mai lasam approx 2 min pe foc. Am uns cu ulei tava rotunda si am asezat un rand felii de cartofi alternand cu ceapa, la sfarsit am adaugat vinul si sare dupa gust. Am dat la cuptorul incalzit approx 25 min pana se rumesc cartofii. Cand cartofii sunt aproape rumeniti, am asezat si ciocanele de pui ( preparate in prealabil in tigaia dry cooker ) pentru a se rumeni.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei soba cu ciuperci de lemn si muguri de bambus