Idei de condimentare a legumelor

Postat de Irina in Tipsuri pe 19 Oct 2009, 19:23

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

Andive- miere, mustar Dijon, ghimbir, mere

Anghinare- lamaie, unt, usturoi, oregano

Ardei gras- otet balsamic, usturoi, capere, masline conservate, cimbru, sos de soia,    ghimbir, chili, cumin

Avocado- chili, cumin, grapefrut, lamaie, portocala, rosii, oregano, usturoi

Bame- lamaie, maghiran, rosii, cimbru

Broccoli- grapefrut, portocala, usturoi, sos de soia, ulei de susan, mustar combinat cu maioneza

Cartofi- chives, curry, usturoi, iaurt, ardei copti, rozmarin

Cartofi dulci- sirop de artar, unt, lamaie, ghimbir, scortisoara, afine, fructe uscate

Castravete- marar, zahar si otet (dulce-acrisor), seminte de susan, sos de soia

Ciuperci- otet balsamic, chives, ceapa verde, patrunjel, cimbru, usturoi

Conopida- busuioc, curry, miere, ghimbir, lamaie, marar, maioneza cu mustar

Dovleac de iarna- sirop de artar, alune, lamaie, ghimbir, scortisoara, mere, pere, afine, fructe uscate

Dovleac de vara- usturoi, lamaie, rozmarin, rosii

Fasole- ulei de masline, usturoi, patrunjel, lamaie, seminte de susan, sos de soia

Fasole verde- usturoi, sos de soia, seminte de susan, marar

Fenicul- dafin, rosii, branza parmezan

Legume verzi- lamaie, marar, usturoi, ceapa verde, seminte de pin, stafide, seminte de susan

Mazare- menta, marar, ulei de susan, seminte de susan

Morcovi- citrice, curry, miere, ghimbir, marar, otet de zmeura

Nap- miere, mere, pere, lamaie, nuci

Pastarnac- branza parmezan, cimbru

Porumb- busuioc, unt, ardei iute

Rapini- ulei de masline, usturoi, chili dulce, sos de soia, sos iute

Rosie- otet balsamic, busuioc, usturoi, branza parmezan, oregano

Sfecla- otet balsamic, marar, lamaie, rozmarin, mere, pecan

Spanac- usturoi, piper, sos de soia, stafide

Sparanghel- lamaie, mustar, marar, branza parmezan, sos de soia, ulei de susan, capere

Telina- usturoi, oregano, sos de soia, ulei de susan

Varza- seminte de chimen, usturoi, zahar si otet dulce-acrisor, sos de soia, ulei de susan, ghimbir, mar

Varza de Bruxelles- chives, ceapa verde, mustar

Vanata- busuioc, usturoi, rosii, sos iute, ulei de susan.

 

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]