Cartofi piure cu snitel cu susan

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 6321 vizualizari

 

Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg cartofi
  • 150 ml lapte cald
  • 4 felii de carne pentru snitele
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 150 g susan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi piure cu snitel cu susan:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se adauga laptele cald si se paseaza pana rezulta un piure.

Feliile de snitel se bat usor pe ambele parti cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Ouale se bat bine.

Intr-o farfurie punem pesmet, iar in alta susan.

Se trec snitelele prin ou, pesmet, iar ou si apoi susan.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se pun snitelele sa se prajeasca la foc mediu pentru 5-10 minute pe ambele parti.

Apoi se scot pe un servetel ca sa se absoarba grasimea.

Se aseaza pe farfurie si se servesc cu cartofii piure.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi piure cu snitel cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor