Cartofi noi la tigaie cu bacon si salvie

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2016 | 2348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 grame cartofi noi
  • 4 fasii bacon sau pancetta
  • sare, piper
  • 1 lingura  frunze rozmarin
  • 5-7 frunze de salvie
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la tigaie cu bacon si salvie:

Se taie cartofii in jumatati.

Se fierb in apa sarata, 8-10 minute. 

Se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se usuca cu un prosop din hartie. 

Se taie baconul fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei sau cu foarte putin ulei pana devine crocant. Se scoate pe o farfurie, pastrand grasimea in tigaie. 

Se adauga cartofii in tigaie, se adauga sare si piper si se gatesc 20 de minute, amestecand frecevent.

Se adauga baconul, rozmarinul, salvia si usturoiul feliat. Se mai gatesc cateva minute pana prinde usturoiul culoare. Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la tigaie cu bacon si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oameni de Zapada.....aperitive