Ciuperci umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2012 | 5130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 3 cepe verzi
  • marar verde
  • 8 felii muschi file
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem bucatele. Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate. Lasam tot acest amestec sa scada putin. La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust. Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.

Muschiuletul il taiem cubulete. Mararul il spalam si il tocam marunt. In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine. Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt. Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem. Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara. Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.

Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute. Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Miha 1

23.06.2012, 11:13

Ce punem deasupra ciupercilor din tava? Unt si...?

Cris2711 1

23.06.2012, 11:18

io vreau cu parmezan

Rocsi 1

23.06.2012, 19:54

Ma scuzati doamna Mihaeasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele...modifici tu putin??Multumesc
-Ok fac cu parmezan pentru tine Cris!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute în vas Zepter