Cartofi noi cu patrunjel

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 4717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 4-5 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 5-6 lg ulei de masline
  • sare, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu patrunjel:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca cat sa-i putem curati. Se taie in cubulete.

Ceapa verde se curata, se spala si se taie rondele cu tot cu partea verde. Se pune putin la calit in ulei. Se adauga 1 lgt boia, se amesteca repede si se pun cartofii amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca.

Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste cartofi. Se adauga sare daca este necesar, se amesteca cu grija dupa care se serveste ca si garnitura.

Foarte buni. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi si marar