Conopida cu sunca

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 9384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie;
  • 200 g sunca presata;
  • 250 g cascaval ras;
  • 2 linguri unt;
  • 4 oua;
  • 250 g smantana
  • 2-3 linguri pesmet,
  • frunze de patrunjel tocate marunt;
  • piper;
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sunca:

Desfacem conopida in buchetele,o spalam si o dam in clocot in apa cu sare cca.10 min.

Se tapeteaza cu unt si pesmet un vas termorezistent.

Intr-un castron amestecam ouale batute cu telul in prealabil,smantana,1 lingura pesmet,sarea,piperul si 3/4 din cascavalul ras.

Se feliaza sunca si se taie fasii.

Se scurge bine conopida si jumatate din ea se aseaza in vas.

Se adauga jumatate din cantitatea de sunca,se pune restul de conopida si cealalta jumatate din cantitatea de sunca.

Se toarna amestecul de oua,smantana si cascaval.La sfarsit se pune cascavalul ramas si se da la cuptorul preincalzit cca.35-40 min.

Se scoate din cuptos si se presara patrunjelul verde tocat.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

BarbatLaCratita 1

17.12.2010, 01:41

Mena, in sfarsit!! De cand astept o reteta de-a ta... Da` se pare ca a meritat asteptarea, conopida asta cu sunca e pe gustul meu - asa ca iti las un set de tacamuri. Un set de 6

mena29 1

17.12.2010, 19:31

Multumesc frumos Robert sper sa-ti placa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:32

yamiii delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta Pizza