Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2013 | 6126 vizualizari

 

Am facut o combinatie delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lingura j&b
  • 1 lingura zahar
  • 1 ceapa alba
  • marar
  • sare.piper./ghimbir/boia dulce/vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar:

Cartofii se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.

Ceapa se taie feliute subtiri si se pune intr-o tigaie la calit in jumatate de compozite de unt,se adauga sare,piper si ghimbir.Se lasa cateva minute,dupa care adaugam j&b,si zaharul,se amesteca ,adaugam si boia dulce si se mai lasa putin sa se imnoaie ceapa.

Cartofii cand sunt gata se adauga intr-o tigaie mare,impreuna cu vegetasi piper si untul ramas.Adaugam si ceapa caramelizata si mararul tocat marunt.

Se mai lasa cateva minute pe foc dupa care se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

11.07.2013, 11:15

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:10

Bya Ralu 1

14.07.2013, 21:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin