Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori

de Corinuta in Porc, 27 Aug 2010 | 5121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 200 g ceapa
  • 400 g rosii din conserva
  • 4 castraveciori
  • 500 g costita afumata
  • 5 linguri ulei
  • 250 ml supa de legume (din 1/2 cub de supa)
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori:

Se curata ceapa si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele, nu foarte subtiri.

Se prajesc cartofii intr-o tigaie in ulei timp de aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai prajesc putin impreauna.Se condimenteaza cu sare si piper, se strivesc rosiile si se adauga impreuna cu supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit aprox. 15 minute.

Intre timp se spala si feliaza castraveciorii, se indeparteaza oasele de la costita, iar carnea se taie cubulete.

Se adauga ambele ingrediente peste cartofi si se mai fierb aprox. 5 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu mazare