Cotlete lipicioase de porc

de elucubratiiculinare in Porc, 20 Apr 2015 | 3657 vizualizari

 

INGREDIENTE

8 cotlete de porc unite

sare

piper

Sos:

300 ml bere blondă,

3 linguri ketchup dulce,

3 linguri muștar de Dijon,

3 linguri oțet Balsamic,

3 linguri sos Worcestershire,

3 linguri miere

Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete lipicioase de porc:

Bucata mea de carne a avut ceva grăsime pe ea și m-am gândit că ar fi bine să o elimin. Avea undeva spre 2 cm strat de grăsime. Dacă a voastră are mai puțină puteți să o păstrați - astfel veți avea și un strat crocant de șorici, pe care puteți să-l crestați pe diagonală așa cum am făcut eu cu carnea. Se condimentează cu sare și piper. Se pune într-un vas, adăugăm și o cană cu apă și acoperim cu folie de aluminiu. Se dă la cuptor pentru 2 ore la 180 grade C. Scoatem carnea și strecurăm sosul într-o cratiță

Pregătim între timp sosul. Turnăm peste sosul lăsat de carne 300 ml bere blondă, 3 linguri ketchup dulce, 3 linguri muștar de Dijon, 3 linguri oțet Balsamic, 3 linguri sos Worcestershire și 3 linguri miere. Se aduce la fierbere acest sos. Ungem carnea cu o parte din acest sos și se mai dă la cuptor 30- 45 minute la 200 grade C. Restul de sos se servește pe fiecare cotlet, cât dorește fiecare.

Se porționează cotletele și se servesc fie cu salată, fie cu murături. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete lipicioase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana din carne de porc