Cotlete lipicioase de porc

de elucubratiiculinare in Porc, 20 Apr 2015 | 3738 vizualizari

 

INGREDIENTE

8 cotlete de porc unite

sare

piper

Sos:

300 ml bere blondă,

3 linguri ketchup dulce,

3 linguri muștar de Dijon,

3 linguri oțet Balsamic,

3 linguri sos Worcestershire,

3 linguri miere

Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete lipicioase de porc:

Bucata mea de carne a avut ceva grăsime pe ea și m-am gândit că ar fi bine să o elimin. Avea undeva spre 2 cm strat de grăsime. Dacă a voastră are mai puțină puteți să o păstrați - astfel veți avea și un strat crocant de șorici, pe care puteți să-l crestați pe diagonală așa cum am făcut eu cu carnea. Se condimentează cu sare și piper. Se pune într-un vas, adăugăm și o cană cu apă și acoperim cu folie de aluminiu. Se dă la cuptor pentru 2 ore la 180 grade C. Scoatem carnea și strecurăm sosul într-o cratiță

Pregătim între timp sosul. Turnăm peste sosul lăsat de carne 300 ml bere blondă, 3 linguri ketchup dulce, 3 linguri muștar de Dijon, 3 linguri oțet Balsamic, 3 linguri sos Worcestershire și 3 linguri miere. Se aduce la fierbere acest sos. Ungem carnea cu o parte din acest sos și se mai dă la cuptor 30- 45 minute la 200 grade C. Restul de sos se servește pe fiecare cotlet, cât dorește fiecare.

Se porționează cotletele și se servesc fie cu salată, fie cu murături. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete lipicioase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana